Gratis publiciteit!

Gepubliceerd door: y.barazite Gepubliceerd in: Kostenbesparing tips Publiciatie datum: 2015-06-21 Aantal bezoeken: 6720 Reacties: 0
Gratis publiciteit!

Naamsbekendheid is voor elk fitnesscentrum van belang. Een onbekend fitnesscentrum redt het niet. De eerste gedachte is om reclame (externe marketing) te maken! Maar dat is vaak enorm duur. Als je reclame maakt doe het dan zo effectief en (kosten)efficiënt mogelijk. Daarnaast is het raadzaam om het effect van reclameacties in termen van nieuwe verworven leden en een kostenanalyse te meten, zodat je het resultaat kunt analyseren.

Er zijn diverse manieren om voor je eigen bedrijf reclame te maken. Als je een nieuw product of dienst aan de man wilt brengen, doe dit dan door gebruik te maken van social media en interne marketing. Denk niet te snel dat je eigen bedrijf geen nieuws te bieden heeft. Een nieuw product of verdienste en een nieuwe vorm van serviceverlening zijn publiciteit waard!

Besef dat er diverse soorten manieren zijn om reclame te maken voor je fitnesscentrum. Wees hierbij vooral creatief en innovatief!

Auteur: Younes Barazite (SGM, 2015)

 

 

Laat een reactie achter

Captcha